Crazy cake lady!

søndag den 7. marts 2010

Yes, indeed I am the crazy cake lady!

Hejsa Darlings, så er der sket en forandring på min side ;D
NYT DESIGN! Yiay cupcakes, stjerner og jordbær :D
Men jeg har endelig bestem mig for at jeg VIL være konditor.
Jeg kan virkelig mærke at jeg brænder for det, og kunne starte i morgen skulle det være, men nu må vi tage det som det kommer. Sidste tilmeldings frist er den 15 marts, altså i næste uge, så skal virkelig ruppe neglene, ringet til dem, og få spurgt om alt mellem himmel og jord, så jeg sikre mig at jeg ikke glemmer noget.


To ting jeg glæder mig til i næste uge:
- Anime Kita
- Dragecon 12


Til jer der ikke ved hvad Drage Con er, så er det en rollespils con som der bliver afholdt 2 gange hvert år, hvor man spiller rollespil en hel dag.
det er normalt delt op i at man har to spilblokke; en om morgen og en om aften.
Begge vare de ca 6 timer (så hut jeg hvisker) så det er fra 9 om morgen til 2 om natten. jah det kræver en del at kunne holdet sig vågen igennem det hele. Når man er færdig med det hele, udeles der præmier for bedste master, ungdoms spiller og en for bedste spiller på hvert scenarie der nu har kørt hele dagen. Vi snakker altså her om 4-5 forskellige hold der køre på samme tid både om morgen og om aftenen, og der er normalt max 5-6 spillere på hvert hold, så det er om at prioritere hvilket hold man vil på.
Men jeg stiller selv op som master denne con :D
jeg har valgt at lave et rollespils scenarie der køre på alle de klassiske elementer i en gangster film, bare set gennem børns øjne (jah mange har nok fattet referencen til "Bugsy Malone" nu)
Jeg glæder mig en del, da det er min 6 gang som master, hold da op, har været master hele 6 gange! halvdelen af alle de cons der har været, er ret stolt :D


Men glæder mig også noget så meget til Kita Con, dels fordi jeg får lov til at vise min AP kjole frem, nye sko, wristband, og wig (wiggen har jeg stadig svært ved at vænne mig til)
Jeg er lidt nervøs for at skulle udstille mig selv i lolita, dels fordi første gang jeg gjorde det offentligt, der var det i cosplay lolita, og med ødelagte ærmer, kan stadig ikke til den dag i dag fatte jeg gjorde det, og jeg er stadig SÅ pinligt berørt over det .__. Og så var det endda til J-pop con, så hvis nogle af jer så en pige med rottehaler, platau støvler der gik til knæene, og en sort cosplay lolita kjole med korte opsprættet ærmer til J-pop 08... så var det mig, og jeg er så pinligt berørt over det >.

I det mindste har jeg fået noget orden ligt tøj nu
Nu hvor vi snakker om tøj, så vil jeg SÅ gerne sige tak til Savage Lilly for at have lavet et review af Qutie Land og de ting som de nu en gang syr til en. Grunden til jeg siger tak er fordi jeg simpelthen ikke kunne finde noget om dem inde på EGL, selv ikke engang med Zarsus hjælp, så jeg var meget usikker på om de de lavede nu også var tro mod deres billeder. Men jeg må sige at takket været Lilly at så stoler jeg på dem, og vil gerne bestille alt muligt fra dem :D
Jeg har allerede lavet en liste over de ting som jeg ønsker mig, og der er ca 42 forskellige dele, og det kommer i alt til at koste 13000 bare for tingene, så kommer der jo lige fragt og med garanti også told... uha uha en dyr omgang, men så man bare bestille lidt efter lidt. Mangler nemlig en del til casual lolita. Jeg troede jeg ville være Casual på min første skola dag på HF, da jeg trappede op i en hvid flæseskjorte, hvide knæstrømper, hvide Rocky Horse shoes, en stor lyserød head bow og et lyserødt skørt med puddelprint og glimmer =___=
Men ak og ve. Der var ikke nogen der grinede af mig, de kikkede alle bare forundret.
Det bedste Casual jeg endnu har haft på var en sort strikke trøje med rullekrave, en sort/hvid ternet nederdel, sorte strømpebusker, og sort/hvide Demonia sko, med lave rottehaler og en sort hårbøje. Det klædte mig ret godt, men problemet er bare at nederdelen er til et cosplay lolita, og får min røv til at bule mere ud en den normalt gør (har ikke en lille popo)
Så håber på at købe et casual lolita sæt hjem engang :D
Idéer, råd og links er meget velkomen :D


Lige en sidste ting, nogle der kan hjælpe mig med at skaffe disse sæt, eller noget der ligner det meget? Stort set det hele er Innocent World, men alt er noget jeg ikke kan passe, altså tøj delen, help a poor loli out :3Men Darlings, hvad er jeres uddannelses ønske?

2 kommentarer:

Savage Lilly sagde ...

Hey, er glad for du kunne bruge anmeldelsen ^^
Der er da ellers flere anmeldelser på egl (der kommer flest resultater frem når man søger på 'qcute' i stedet for 'qutieland').
Men anyhoo, de er i hvert fald super dejlige :D
Selvfølgelig er der forskel på kvaliteten af tøjet, alt efter hvilket af mærkerne tøjet kommer fra, men det er måske én ud af ti gange du får noget der er lidt i stil med Body line's kvalitet.

Jeg kan varmt anbefale Infanta og Dear Celine. Alt det jeg har fra de to mærker er super skønt.

Mht. råd til casual lolita, så plejer jeg, når jeg sætter et sæt sammen, lade blusen afgøre om der er casual eller noget mere. Med det mener jeg, at jeg vælger tit en bluse som jeg normalt ikke ville betragte som 'lolita'. Det kan f.eks. være en sød tshirt eller en pæn 'almindelig' bluse. Og så ikke en overload af accessories = BAM! Så er du casual ;]

Og så lige til sidst, damn hvor jeg ævler, mht. dine drømme outfits der. Du kan jo altid få noget 'comissioned' hos enten en super syerske på egl eller hos et af de kinesiske mærker gennem Qutieland. Jeg skrev til dem på et tidspunkt mht. en comission og de anbefaler Kidsyoyo (og ikke HMHM, da de tager for lang tid åbenbart).

Eh, hehe :3

Thomas Ørum sagde ...

Jeg undskylder på forhånd hvis mit forslag er blasfemi i lolitaers øjne, men har du prøvet at browse genbrugsbutikker? jeg er klar over at du skal være heldig både med størrelse og udvalg, men der er i hvert fald nok genbrugsbutikker i Aalborg at kigge i og det vil ikke undre mig om en fornem dame har afleveret nogle fine handsker, en victoriansk taske eller whatnot, der nemt kan tweakes til dit formål, måske endda bruges direkte og personalet har altid tid til at hjælpe med at finde det du leder efter - rigtig god tid. Print billederne fra dit blogindlæg så de ikke er tvivl om hvad du søger - så kan de også hurtigt sige om der måske er noget eller om du ville få mere ud af at gennemrode en anden genbrugsbutik.
Var selv byens tøj- og sportsbutikker rundt for at finde hvide knæstrømper til min kilt (var skotte til fastelavnsfest). Ikke nemt når det skulle være str. 44/45. Jeg endte i en genbrugsbutik hvor jeg fik hvide knæstrømper og et nøgle garn at lave kvaster af for en flad femmer og det redede min dag da festen var samme aften.
Anyways, håber det kan bruges.