Cosplay! Need more COSPLAY!!!

torsdag den 29. april 2010

Cosplay! Yes!
Okay jeg skal virkelig igang med cosplay og jeg er virkelig et fjols til det.
Det er så mange ting jeg gerne vil have syet, noget dyre end andre, og noget næsten umuligt.
Cosplay er virkelige fed hobby for mig, og der er bare intet bedre end at stå i et cosplay man kan være stolt af.
Men det forkommer sjældent for mig da jeg slet ikke kan sy eller noget i den stil. Jeg er så elendig en cosplayer at jeg er nød til at få mit færdig lavet af professionelle... fordi jeg er en retard med en sy maskine. Hvis i så mig ville i dø af grin... i mean really!
Men hvad skal man dog sy?
Jo jeg har en del cosplay som jeg super gerne vil lave,og jeg håber virkelig jeg KAN få dem lavet engang... virkelig meget D: jeg savner at have et nyt cosplay jeg kan tage på! GAAR!
Men lad os lige lave en liste over mine cosplay j
eg ønsker mig, shall we?


1) Ragnarok Online merchant!2) Ragnarok Online Crusader!3) Hina Ichigo
jah det er så klart de top 3 cosplay jeg simpelthen drømmer om lige nu. Men kææææft crusader armoren er dyr! Jeg spurgte inde på en hjemmeside, hvor de laver cosplay, hvor meget den ville koste... næsten 20K (20.000) uden fragt og med garanti told! Dang... Og det er virkelig et af mine drømme cosplays.
Men jeg er så elendig til at sy at jeg er nød til at have en der kan være der HELE turen igennem, til at redde mig når jeg syer... så dårlig er jeg... lol.
Men jeg er fan af det og cosplay. Jeg er ikke prof, men vil gerne være det. Tro mig jeg er SÅ misundelig på dem der har tons vis af cosplay, fordi de selv kan sy dem, og bare kan det der med at lave ting i flexi plast eller andet... Sorry men det er jeg virkelig, fordi jeg selv ville ønske jeg kunne, men min tålmodighed er så elendig hvad angår sygning. Jeg har virkelig ikke tålmodigheden... Dels fordi syning ser så nemt ud, men er virkelig tidskrævende, specielt når man er sen sy-tard som jeg.

Men Darlings, hvilke cosplay projekter har i på programmet? :)

2 kommentarer:

Zarsu sagde ...

Årrh, jeg gad også godt kunne finde ud af at lave armour T_T Men det virker bare så..umuligt når jeg læser guides XD;

Hina Ichigo er da et yderst realistisk cosplay at få lavet i den nærmeste fremtid :D

At sy handler jo bare om at øve sig, så det er bare at kaste sig ud i de simpleste projekter og stille arbejde sig opad!
Anime Kita plejer at have cosplay workshops 4-5 gange op til de store cons i Danmark, måske du skulle prøve at komme til det? (:
Ellers kan vi to sagtens finde ud af noget sammen, hvis det er? :D

Popze sagde ...

Det ville være så super hvis det kunne lade sig gøre :D
det er bare lige med og få købt nyt (og mere) stof og de sidste bånd ;)
Troede jeg havde nok, men tog grueligt fejl XD