Bishier all around!

mandag den 26. april 2010

Bishie bishie bishie!
Det er virkelig ved at hænge mig ud af halsen med alle de bishier.
Hvorfor er jeg så det?

I princippet har jeg intet imod bishier som sådan. Der er bare så mange piger der ude der virkelig er røvslikkere af dette japanske fænomen.
Det er okay man bruger det i små omfang, men når man ligefrem dræner RP hjemmesider i dem... Så ender man virkelig med en foragt for dem.
Jeg tror godt nogle af jer ved hvilken hjemme side jeg snakker om.
Den hjemmesiden jeg første gang deltog i som noobish forum RP'er var i starten ganske udmærket. Men den viste sig bare, efter min mening, at være en ulv i får klæder.
I starten virkede det som en okay seriøs hjemme side, men skindet bedrager.
Jeg begyndte og falde over den ene efter den anden profil med latterlige bishie dæmoner, shapechangers, og andet... alt gik op i bishier og overpowers og så begyndte siden virkelig at ligne en noobish munchkin hjemmeside! Jeg endte med at blive så skuffet over siden og syntes at størstedelen af dem der spillede på hjemmesiden, blot var nogle fanwankers af nogle sørgelige 14 otaku tøser, som så bishier som værende deres drug kilde til yaoi!

Jeg lod egentlig som ingenting i lang tid, og spillede bare med. Men jo mere man faldte over elendige rollespillere, bevares jeg er ikke selv en elite rp'er, men jeg genkender en lort i et blomsterbed, når jeg ser en! Og hjemmesiden, da jeg og kæresten var der, var fyldt med den. Med tiden blev både min kæreste og jeg trætte af den konstante OP'ing og Bishie'ing fra alle de elendige fangirls at vi til sidst måtte sige vores ærlige mening. Det blev dog ikke godtaget. Der var mange der flegnede skråt over at nogle turde sige at "hjemmesiden" IKKE var den bedste i verden... hvor kunne vi dog! tjah, lige meget hvor meget du pollere en lort op er det stadig en lort søde venner. Det tog en del mudderkastning frem og tilbage, både fra min og kærestens side af, men også fra deres... Lad mig sige det sådan, det var ikke kønt og folk endte i stedet med at blive personlige.

Jeg skrev fra siden den samme dag og i det hele taget havde siden printet et dårligt billed ind på min hjerne... Jeg ved ikke hvordan det står til med siden nu, men jeg har dog hørt at det har forbedret sig væsentligt.
Jeg valgte at kikke på siden igen. For det første havde de fået et rigtig fint og lige til design som i den grad shinede side op. Men da jeg kikkede profilerne igennem var det den samme ting som før. Bishier bishier bishier og nåh jah, bishier.
Jeg valgte så ikke at kikke tilbage igen da jeg har oplevet KL's gode og dårlige side, og har tit fået og vide om den gang da det var en seriøs side med gode spillere, rigeligt med aktivitet og god stemning... Igen jeg ved ikke hvordan den er spil-mæssigt nu, men alle de bishier er nok til at skræmme mig væk.

Har oplevet det samme med en anden side, men der var jeg ikke bare spiller, der var jeg en admin og jeg stod blandt andet for at godkende klaner, profiler og nogle gange nogle andre ting, alt efter behov. Jeg var lidt en universal admin.
Siden i sig selv var god og vi havde nogle skide gode spillere som bare kunne det der med at skabe en godt stemning i et RP.
Jeg var stolt og glad over at være admin der.
Med tiden måtte man jo tage det søde med det sure, og jeg skulle jo igennem det som admin.
Jeg oplevede mange profile skrivere som ikke engang kunne sætte en enkelt komma... Det var skrækkeligt. Dels fordi det gav et indtryk af at der er mange unge mennesker der ude som ikke kan grammatik eller tegnsætning. Men jeg har haft min del af dårlige profiler som jeg skulle se igennem. Folk som ikke kunne skrive, ikke kunne sætte et komma eller sågar ikke kunne stave til meget simple ord. Det er svært når man er admin at sidde med profil som ikke kan læses for stavefejl og forkerte tegnsætninger. Men begynder at se et mønster i hvordan folk laver deres karakterer. Man kan se om det er en person som elsker at spille magtfulde karakterer, freaky karakterer, karakterer der tit er homoseksuelle eller nogle som altid er ondskabsfulde. Med tiden skaber hver spillere deres eget mønster som man kan aflæse i hver af deres profiler. Det værste jeg har oplevet var en der hele tiden skrev "Denne rang, men ed styrke af en højre rang" og den sjoveste profil jeg læste var en der prøvede at lave Sasuke fra Naruto (en profil som tit bliver ikke godkendt, da der er mange der ikke forstår figuren fuldt ud). Men det sjove ved profilen var at den var fundet på engelsk fra en anden side, halvvejs oversat til dansk og dernæst smidt ind i google translate. Dette første til at him var oversat til det danske ham, som senere var smidt in i google translate og oversat til skinke... så når der skulle stå him stod der skinke, og dette gjorde at profilen simpelthen ikke kunne læses. Ikke på grund af stavefejl, men på grund af at man simpelthen lå FLAD af grin af dem. Har aldrig grint så meget over en enkelt profil XD

Ja nu sidder jeg jo her og spiller skinhellig og man kan sagtens fyre "Hvis du SELV er så sej til det med RP, hvorfor starter du så ikke din egen side" prædiken af til mig. Men lige fedt nytter det. Jeg gider ikke lave en fordi jeg aldrig spiller på dem mere. SÅ vil jeg sku hellere spille en MMORPG og det er sådan set det jeg hygger mig mest med. Spiller dog lidt på Vampire Bullocks, når folk gider svare, og det er en seriøs hjemmeside med meget få spillere som spillere efter WOD systemet. Det er skide godt og man føler man sidder med ligeværdige mennesker som ikke fokusere på hvor smukke og super seje deres karakters er, men mere på et flydende og godt rollespil med en god stemning :)
Men alt i alt er forum rp dødt for mig! Det er ikke det jeg gider fokusere på, fordi mange af dem der spiller der inde er simpelthen nogle tabere.

Men all in all er forum RP en blandet oplevelse. Nogle er bedre end andre og der vil altid være nogle rådne æbler blandt de gode, det kan man simpelthen ikke undgå. Men jeg vil stadig mene at det er op til den enkelte person at danne sig indtrykket af de forskellige RP. Jeg prøver ikke at overbevise folk om hvordan de bør føle om hver af de forskellige RP'er der ude, da dette kun er hvordan jeg føler om nogle af de få jeg har været på. Jeg vil ikke nævne nogle forum navne her, da jeg ikke vil stemple nogle af dem. Men hvis du ved hvad det er for nogle, så behøver jeg jo ikke ligefrem stille dem frem i lyset ;)
Skab jeres egne meninger, og lad være med at støtte jer efter mine. Det kunne jo være at i havde et bedre syn på forum pg end jeg havde :)


Sasuke profilen:
Dette er kun baggrunden, da det er der der står alt det med "skinke" læs den og få et monster godt grin!

Baggrund:
Sasuke, fra den dag han blev født, var drevet af pres og forventninger. Født som medlem af den prestigefyldte Uchiha klanen, det meste af sin barndom blev levet i skyggen af hans ældre bror, Itachi. Født som medlem af den prestigefyldte Uchiha klanen, det meste af sin barndom blev levet i skyggen af hans ældre bror, Itachi. Hans far syntes at favor Itachi, selv om hans mor betroede ham, at hun altid hørt ham prise Sasuke ud af hørevidde. Hans langt syntes på favor Itachi, selv om hans mor betroede skinke, ved Hun Altid hort skinke tionsevne Sasuke ud af hørevidde. Alligevel er drevet til at være så godt som eller endda overgår Itachi forårsaget Sasuke at vokse op som en bøde unge ninja, beundret af alle piger omkring ham for hans udseende, færdigheder og cool attitude. Alligevel er drevet hen til på be så godt som eller endda overgår Itachi forårsaget Sasuke at vokse op som da bode unge ninja, beundret af alle piger Omkring skinke for hans udseende, færdigheder og cool attitude. Sasuke's lykkeligste øjeblik kom, da han til sidst mestrer Goukakyuu, en flamme-vejrtrækning teknik. Sasuke's lykkeligste øjeblik kom, da han hen til Sidst mestrer Goukakyuu, da Flamme-vejrtrækning Teknik. Den Uchiha klanen's symbol, et fan (Uchiha er alternativ måde at stave Uchiwa, hvilket betyder fan) repræsenteret blæser flammer. Den Uchiha klanen's symbol, et fan (Uchiha er Alternativ foretages på stavs Uchiwa, hvilket betyder fan) repræsenteret blæser flammer. Beherskelsen af en brand teknik ved et barn blev betragtet som en Rite overgangsritualer og progression til voksenalderen. Beherskelsen af en brand Teknik ved et barn blev betragtet som da Rite overgangsritualer og progression hen til voksenalderen.

Massakre Men kort efter, tragedie ramte. Mænd kort efter, tragedie ramte. Sasuke hjem en aften efter en dag på akademiet for at finde noget, men lig i det sammensatte af Uchiha klanen. Sasuke hjem en aften efter en dag på Akademiet for at finde noget, mænd LIG i det sammensatte af Uchiha klanen. Ikke en eneste person, der var tilbage i live, selv de ældre slagtet. Ikke en eneste person, der var tilbage i live, selv de ældre slagtet. Når Sasuke endeligt plukket op modet til at trække åbne døren til sit eget hjem, hans frygt blev realiseret da han så ligene af hans forældre på gulvet, med en tredje figur i baggrunden. Når Sasuke endeligt plukket op modet til at trække åbne Doren til sit eget hjem, Hans frygt blev realiseret da han så ligene af hans forældre på gulvet, med en tredje Medregn i baggrunden. Da den mystiske person avancerede fremad, Sasuke genkendt ham - det var hans bror, Itachi. Da den mystiske person avancerede Fremad, Sasuke genkendt skinke - det var hans bror, Itachi. Tænker Itachi havde gjort kampen op med morderen og dræbt ham, Sasuke sprang frem, råben om de andre mord, når Itachi pludselig fratog ham. Tænker Itachi havde gjort Kampen op med morderen og dræbt skinke, Sasuke sprang frem, Raben om de andre mord, Når Itachi pludselig fratog skinke. Med kulde af et isbjerg, Itachi udløst en ny evne - Mangekyou Sharingan. Med kulde af et isbjerg, Itachi udløst en ny evne - Mangekyou Sharingan. Den Sharingan var en særlig evne til øjet unikke til Uchiha klanen, men Itachi havde udløst en endnu mere potent form af det. Den Sharingan var da saerlig evne til øjet unikke til Uchiha klanen, mænd Itachi havde udløst da endnu blotte potent form af det.

Ser man i Itachi's øjne, Sasuke blev vist de begivenheder, som om de var videotaped, med Itachi nådesløst og vilkårligt butchering hele klanen, slutter med hans egne forældre. Ser mand i Itachi's øjne, Sasuke blev Vist de begivenheder, som om de var videotaped, MED Itachi nådesløst og vilkårligt butchering hele klanen, slutter med hans egne forældre. Sasuke brudt ind i en puddle af eget savle, mentalt lammet af chok og ude af stand til at træffe de åbenbaring. Sasuke brudt IND I DA puddle af eget savle, mentalt lammet af chok og ude af stand til at træffe de åbenbaring. Itachi gav ham ord til at leve sit liv med. Itachi gav skinke ord hen til på leve sit liv med. "Tåbelige lillebror ... hvis du vil dræbe mig, hader mig. "Tåbelige Lillebror ... hvis du vil dræbe mig, hader mig. Hade mig. Hade mig. Kør, kør væk og bo i en uskøn måde." Men Sasuke blev ikke gjort endnu. Kor, kor væk og bo i en uskøn gjort. "Mænd Sasuke blev ikke gjort endnu. Itachi var én ting mere at afsløre ham, som fortæller ham om at undersøge en rulle gemt væk i en plads i Uchiha sammensatte skrin. Itachi var én ting blotte på afsløre skinke, som fortæller ham om at undersøge en regel gemt væk i en plads i Uchiha sammensatte skrin.

Blad
Efter dette, Sasuke voksede op med kun to ting for øje: Først og fremmest, hævn mod Itachi for folkemord. Efter This, Sasuke voksede op med kun at ting for øje: Forst og fremmest, hævn mod Itachi for folkemord. Det andet er en genoplivning af denne klan. Det andet er en genoplivning af denne Klan. Sasuke gjorde ingen hemmelighed af hans planer, selv når han blev introduceret til hans tre-mand celle i sig selv, Naruto Uzumaki og Sakura Haruno, ledet af den Jounin, Kakashi Hatake. Sasuke gjorde ingen hemmelighed af Hans tykkelseshøvl, selv Når Han blev introduceret til hans tre-mand CELLE i sig selv, Naruto Uzumaki og Sakura Haruno, Ledet af den Jounin, Kakashi Hatake. Hans målbevidst beslutsomhed og eksklusive drev ført ham til at udvikle en overlegenhed komplekse, respekterer få og holde sig selv i et elitært synspunkt. Hans målbevidst beslutsomhed og eksklusive drev fort skinke til at udvikle en overlegenhed Komplekse, respekterer få og holde sig selv i et elitært synspunkt. Dreje ned sygdomme af Sakura og tage glæden fra ringer Naruto "døde sidste" på grund af hans kvaliteter, han selv tog friheder med hvordan han foretaget sig omkring Kakashi. Dreje Ned sygdomme af Sakura og Tage glæden fra Ringer Naruto "Dode sidste" på Grund af hans kvaliteter, han selv Tog friheder med Hvordan Han foretaget SIG Omkring Kakashi.

Sasuke
Hans første store opgave var eskortering af en arkitekt og bro ekspert, Tazuna, at hans hjem i ludfattig Wave Land. Hans første butik Opgave var eskortering af en arkitekt og Bro Ekspert, Tazuna, på hans hjem i ludfattig Wave Jord. Sasuke viste usædvanlige færdigheder når angrebet af to Chuunin niveau ninja fra Hidden tågedis landsby. Sasuke viste usædvanlige færdigheder Når angrebet af at Chuunin niveau ninja fra Hidden tågedis landsby. Senere i samme mission, under en øvelse for at forbedre træ klatring, han formået at være på forkant med Naruto for et godt stykke tid. Senere i directly mission, under en øvelse for at forbedre Træ klatring, han formået på be in forkant med Naruto for et godt stykke tid. Han har også stået toe til tå i et stykke tid med haku, et usædvanligt farligt ninja med ekstrem hastighed og fingerfærdighed. Han har Også stået tå hen til ta i et stykke tid med haku, et usædvanligt farligt ninja med ekstrem hastighed og fingerfærdighed. Det var i denne kamp, at Sasuke vakt arven fra hans klan, de Sharingan. Det var i denne kamp, på Sasuke vakt Arven fra Hans Klan, DE Sharingan.

Massakre
Sasuke liv ville blive ændret for evigt, når han deltog i Chuunin eksamen. Sasuke Liv Ville blive ændret for evigt, Når han deltog i Chuunin eksamen. I løbet af de fysiske test, han står over for en ukendt modstander, der fuldstændigt overmandede hele holdet og færdig ved forlader Sasuke med et ulige mærkningen om hans nakke og skulder området. I Løbet af de fysiske test, han står over for en ukendt modstander, der fuldstændigt overmandede hele holdet og færdig ved forlader Sasuke med et ulige mærkningen om hans nakke og skulder området. Han har forladt, om hans navn, der skal Orochimaru og at Sasuke skulle indhente ham. Han har forladt, om hans navn, der Skal Orochimaru og på Sasuke skulle indhente skinke. Sasuke faldt i en dødelig og smertefuld søvn, kun holdes i live ved Sakura's bestræbelser. Sasuke Faldt i en dødelig og smertefuld søvn, kun Holdes Jeg bor ved Sakura's bestræbelser. Men som en anden 3-mand celle lukket ind på dem, Sasuke's rettidig opvågnen anlagt en skræmmende åbenbaring; mærket havde udvidet, dækker den ene side af hans krop i en sort flamme mønster og giver ham lilla aura af magt. Mænd som en anden 3-mand CELLE lukket IND PÅ DEM, Sasuke's rettidig opvågnen anlagt da skræmmende åbenbaring; mærket havde Udvidet, dækker den ene side af hans krop i en slags Flamme Mønster og giver skinke Lilla aura af magt. På få minutter, Sasuke var gået fra ubevægelig til en hævner, narrer armene ud af stikkontakter af en hacker og skræmmer hans holdkammerater fra. På få minutter, Sasuke var gået fra ubevægelig hen til en hævner, narrer armene ud af stikkontakter af en hacker og skræmmer hans holdkammerater fra. Den magt, han nu havde kommandoen over gik endog så langt som til at gøre Sakura bange og tigger ham om at stoppe. Den magt, han nu havde kommandoen over gik endog så langt som til på Gore Sakura bange og tigger ham om at stoppe.

I den indledende eksamener, mærket vist sig at bære flere strygere vedlagt. I den indledende eksamener, mærket Vist SIG på Baere Flere strygere vedlagt. Det ønskede at aktivere og udvide flere gange, hvilket tvang ham til at være aggressiv og forvolder ham smerte. Det ønskede at aktivere og udvide Flere gange, hvilket tvang ham til at be aggressiv og forvolder skinke smerte. Sasuke var til at stole på innovation for at overleve ved hjælp af Sharingan unikke kopiering evne til at tilpasse en af Rock Lee's egne teknikker til at passe sig selv. Sasuke var hen til på stjal på innovation for at overleve ved hjælp af Sharingan unikke kopiering evne til at tilpasse en af Rock Lee's egne teknikker til på Passe sig selv. Orochimaru, ser i forklædning, så på med skadefryd. Orochimaru, ser jeg forklædning, sa IN med skadefryd. Umiddelbart efter, Kakashi eskorteres Sasuke til et sted væk fra arenaen for at undertrykke mærket, eller "forbandet Seal". Umiddelbart efter, Kakashi eskorteres Sasuke hen til et sted væk fra arenaen for at undertrykke mærket, eller "forbandet Seal". Men Kakashi kunne ikke rensningsanordningen det fuldstændigt, der kun tillader tilstrækkelig beskyttelse til at stoppe det spredes ufrivilligt. Mænd Kakashi kunne ikke rensningsanordningen det fuldstændigt, der kun tillader tilstrækkelig beskyttelse til at stoppe det spredes ufrivilligt. Barrieren var kun så god som Sasuke egen viljestyrke, skønt. Barrieren var kun så god som Sasuke egen viljestyrke, skønt. Kakashi fandt en anden forholdsregel med Sasuke, personligt tutoring ham efter vidne til evner Sasuke's næste modstander, Gaara i Ørkenen. Kakashi fandt en anden forholdsregel med Sasuke, Personligt tutoring skinke efter vidne til evner Sasuke's Næste modstander, Gaara i Ørkenen.

Sasuke holdes op hans oprørske attitude, der gør en sidste sekund ankomst for hans kamp. Sasuke Holdes op Hans oprørske attitude, der gør da sidste sekund Ankomst for hans kamp. Gaara lukkede sig selv i en beskyttende skal, tvinger Sasuke at bruge flytte Kakashi havde tilbragt en måned undervisning ham - en frådede strejke kappebærende i chakra at screeched med en støj som et tusinde fugle flyver når slag blev afleveret, giver det kaldenavn Chidori ( Chidori betyder One Thousand Birds på japansk). Gaara lukkede sig selv i en beskyttende Skal, tvinger Sasuke at bruge flytte Kakashi havde tilbragt en måned undervisning skinke - da frådede strejke kappebærende jeg chakra på screeched MED EN støj som et tusinde fugle flyver Når slagger blev afleveret, giver det kaldenavn Chidori (Chidori betyder One Thousand Birds på japansk). Det er trængt ind på tanken og for første gang i sit liv, Gaara så hans eget blod. Det er trængt ind på tanken og for første Gang i sit Liv, Gaara så hans eget Blød. Chokket kørte den i forvejen ustabile Gaara over kanten og hans søskende transporteres ham væk. Chokket lave den i forvejen ustabile Gaara over kanten og hans søskende transporteres skinke væk. Sasuke gav chase som i invasionen fra kræfter Hidden Sound, som bakkes op af Sand's soldater, swarmed i. Sasuke forfølges Gaara og forsendelse hans søster, Temari, men når Gaara inddrives, han var mere et monster end Sasuke kunne håndtere, tvinger Sasuke at frigive forbandet Seal for at holde op med Gaara. Sasuke gav chase som jeg invasionen fra kræfter Hidden Sound, som bakkes op af Sand's soldater, swarmed i. Sasuke forfølges Gaara og forsendelse Hans søster, Temari, mænd Når Gaara inddrives, Han var blot et monster udgangen Sasuke kunne håndtere, tvinger Sasuke på frigive forbandet Seal på holde op med Gaara. Alligevel Sasuke stadig kæmpede en langsomt miste kamp mod den maniacal ninja, som nu lignede mere et demon end en dreng. Alligevel Sasuke stadig kæmpede da langsomt miste kamp mod den maniacal ninja, som nu lignede blotte et demon udgangen da Dreng.

Massakre For anden gang, Naruto lykkedes hvor Sasuke havde undladt, hvor Naruto første nederlag haku's dødsfælde og reddede dem. For anden bande, Naruto lykkedes Hvor Sasuke havde undladt, Hvor Naruto første nederlag haku's dødsfælde og reddede DEM. Begivenhederne til at komme i de følgende uger vil re-formen Sasuke liv for evigt. Begivenhederne til at komme i de FOLGENDE uger vil re-former Sasuke liv for evigt. Den kriminelle organisation, Akatsuki, infiltreret Hidden Leaf søger Naruto. Den kriminelle organisation, Akatsuki, infiltreret Hidden Leaf søger Naruto. Det par, der besøgte var sammensat af en ex-Hidden tågedis snigmorder, Kisame Hoshigaki og ex-Hidden Leaf massemorder ... Itachi Uchiha. Det par, der besøgte var sammensat af en ex-Hidden tågedis snigmorder, Kisame Hoshigaki og ex-Hidden Leaf massemorder ... Itachi Uchiha. Når Sasuke taget ordet for den begivenhed, han raced at finde Naruto før Akatsuki gjorde. Når Sasuke taget ordet for den begivenhed, han raced på finde Naruto før Akatsuki gjorde. Sasuke sprængtryk på dem, før de bortførte Naruto, med sit liv's mål foran ham. Sasuke sprængtryk på dem, for de bortførte Naruto, MED sidde Liv's mål foran skinke. Racing på Itachi med en Chidori så intens det skrællet huden fra hans hånd, han var i benægtelse som Itachi simpelthen swatted nedlægning slag jordudtagning og fortsatte at slå Sasuke's vil ud af ham, som fortæller ham, at han stadig ikke had og væmmelse nok, og at han ikke var villig til at tage de ekstra skridt. Racing in Itachi MED EN Chidori så intens det skrællet huden fra hans hånd, han var i benægtelse som Itachi simpelthen swatted nedlægning slagger jordudtagning og fortsatte på sla Sasuke's vil ud af skinke, som fortæller ham, at han stadig ikke havde og væmmelse NOK, og på han ikke var villig til på Tage de ekstra skridt. Som yderligere "opmuntring", Itachi anvendt teknik Tsukiyomi del af Mangekyou Sharingan evner at gøre Sasuke igen levende mordet på deres forældre på Itachi's hænder igen og igen i en løkke, et mareridt, som han kunne t vågen fra for, hvad der var tre dage i hans tanker. Som yderligere "opmuntring", Itachi Anvendt teknik Tsukiyomi del af Mangekyou Sharingan evner på Gore Sasuke igen Levende mordet på deres forældre på Itachi's hænder igen og igen I DA Løkke, et mareridt, som han kunne t vågen fra for, hvad der var tre dage i hans tanker.

Sasuke var uarbejdsdygtig og ikke tilbagesøge den erfaring, der ligger comatose på et hospital i lang tid. Sasuke var uarbejdsdygtig og ikke tilbagesøge den erfaring, der ligger comatose på et hospital i lang tid. Da han endelig vågnede, var han besøgte Sakura og Naruto, shoving Sakura udtagningsrettigheder og krævende en kamp med Naruto. Da han endelig vågnede, var han besøgte Sakura og Naruto, shoving Sakura udtagningsrettigheder og krævende da Kamp med Naruto. Nr. hullemaskiner blev trukket i løbet af kampen og Naruto kastede mange kloner mod Sasuke. Nr.. hullemaskiner blev trukket i Løbet af Kampen og Naruto kastede mange kloner mod Sasuke. Sasuke blev lanceret i luften, så han udløst en Fireball at fjerne mange af dem ud. Sasuke blev lanceret i luften, sa han udløst da Fireball på fjerne mange af dem ud. Men da røgen ryddet, Naruto dannet Rasengan at finde den faldende Sasuke. Mænd da røgen ryddet, Naruto dannet Rasengan ved finde den faldende Sasuke. Sasuke besvares med Chidori. Sasuke besvares med Chidori. Sakura lagde sig mellem dem, med Kakashi redde hende ved at omdirigere deres strejker på et par twin vand tårne. Sakura lagde sig Mellem DEM, MED Kakashi redde Hende ved at omdirigere deres strejker på et par twin vand tårne. Sasuke smirked på "indrejse sår" hans Chidori havde forvoldt i forhold til størrelsen af Naruto's, men blev overladt følelse ydmyget igen, da han så den "exit sår" af tårnet var langt større end en Chidori gjort. Sasuke smirked PA "indrejse sar" Hans Chidori havde forvoldt i forhold til størrelsen af Naruto's, mænd blev overladt følelse ydmyget igen, da han så den "exit sar" af tårnet var langt større udgangen da Chidori gjort. Kakashi hurtigt advaret ham om, hvad Chidori blev undervist ham for. Kakashi hurtigt advaret ham om, hvad Chidori blev undervist skinke for. Sasuke yelled tilbage, begrunder selv ved at spørge Kakashi hvordan han ville reagere, hvis Sasuke pludselig myrdet folk tæt på ham. Sasuke yelled tilbage, begrunder selv ved at spørge Kakashi Hvordan Han Ville Reagerer, hvis Sasuke pludselig myrdet folkemusik taet IN skinke. Kakashi muntert svarede, at alle tæt på ham var allerede døde. Kakashi muntert svarede på alle taet paa skinke var allerede Dode.

De selv samme nat, Sasuke blev besøgt af Orochimaru's personlige repræsentanter, at de fire Sounds. De selv directly nat, Sasuke blev besøgt af Orochimaru's personlige repræsentanter, på de brand Lyde. Efter lider endnu et ydmygende nederlag ved deres leder, Sakon, Sasuke aktiveret hans forbandet Seal og angrebet. Efter Lider endnu et ydmygende nederlag ved deres leder, Sakon, Sasuke aktiveret Hans forbandet Seal og angrebet. Han blev skåret tilbage lige så hurtigt, som Sakon afslørede, at han ikke var enestående i at modtage segl, og det var heller ikke for rammerne af de segl magt. Han blev skåret tilbage lige så hurtigt, som Sakon afslørede, at han ikke var enestående Jeg ved modtage segl, og det var heller ikke for rammerne af de segl magt. Sasuke blev forladt mulighed for at deltage dem og sidespor med Orochimaru, eller opholder sig og blive svag i Hidden Leaf. Sasuke blev forladt Mulighed for at deltage DEM og sidespor med Orochimaru, eller opholder sig og blive svag i Hidden Leaf. Med mindet om sit tab til Itachi og hans underlegenhed til Naruto frisk i hans sind, Sasuke marcherede under måneskin til gaten i landsbyen. Med mindet om sidde fanen til Itachi og hans underlegenhed til Naruto boltre i hans sind, Sasuke marcherede under måneskin til gaten i landsbyen. Sakura blokeret hans vej og tearfully bad ham om ikke at forlade, spreder hendes følelser for ham og confessing hendes kærlighed. Sakura blokeret hans Vej og tearfully dårlig skinke om ikke at forlade, spreder Hendes følelser for skinke og confessing Hendes kærlighed. Sasuke, med et smørret grin, fortalte hende, hun var lige så irriterende som nogensinde og bankede hende ud, vender ryggen til hende og landsbyen. Sasuke, med et smørret Grin, fortalte Hende Hun var lige så irriterende som nogensinde og bankede Hende ud, vender ryggen til Hende og landsbyen.

Container Sakon forklarede Sasuke at forseglingen senere vil vokse naturligt og give ham større magt, men der var en måde at fremskynde processen. Sakon forklarede Sasuke på forseglingen senere vil vokse naturligt og give ham større magt, mænd der var da der blev indgået på fremskynde processen. Men den stigende vækstrate ville vise sig for meget for ham og dræbe ham, så de ville være en barriere, der blot vil foranledige ham til at falde i en koma for et antal timer. Mænd den stigende vækstrate Ville vise sig for Meget for skinke og dræbe skinke, SA de Ville be en barriere, der duppes vil foranledige ham til at falde i en koma for et antal timer. Den opvågning fra det ville være ligesom den første gang han vågnede op med segl aktiveret. Den opvågning fra det Ville be ligesom den første bande Han vågnede op med segl aktiveret. Enighed, Sasuke synkes de piller Sakon gav ham og faldt bevidstløs, hvor de fire placeret ham inde i en kiste og lukkede den op med en stærk barriere magi. Enighed, Sasuke synkes de Piller Sakon gav skinke og Faldt bevidstløs, Hvor de brand placeret skinke uafhæn i en kiste og lukkede den op med en stærk barriere Magi. På dette tidspunkt, Sakura havde advaret Hidden Leaf af hans defection og en rednings-parti var blevet organiseret. In This tidspunkt, Sakura havde advaret Hidden Leaf af Hans defection og da rednings-parti var blevet organiseret. Med backup fra Hidden Sand som gælden tilbagebetales, Hidden Sound's ledsagere blev forkastet, men Sasuke allerede havde sprængtryk fri fra kiste med Naruto følgende ham til grænsen af landet. Med backup fra Hidden Sand som gælden tilbagebetales, Hidden Sound's ledsagere blev forkastet, mænd Sasuke allerede havde sprængtryk fredag fra kiste med Naruto FOLGENDE skinke hen til grænsen af landet.

Niveau for de to kæmpede voldsomt med Sasuke afsløre den endelige ting at Itachi havde fortalt ham - kravet om at aktivere Mangekyou Sharingan var at dræbe din nærmeste ven, og at han havde tilladt Naruto at blive en sådan person, nu kun en ingrediens til at få det. De til kæmpede voldsomt med Sasuke afsløre den endelige Ting på Itachi havde fortalt skinke - kravet om at aktivere Mangekyou Sharingan var på dræbe din nærmeste ven, og at han havde tilladt Naruto på blive da Sådan person, nu kun en ingrediens til at få det. De to udvekslede Rasengan og Chidori igen, med det resultat at blive et dødvande. De til udvekslede Rasengan og Chidori igen, med det resultat at blive et dødvande. Naruto, indser Sasuke blev angrebet med aflivning hensigtserklæring, angrebet med al den kraft, han kan mønstre. Naruto, indser Sasuke blev angrebet med aflivning hensigtserklæring, angrebet med al den Kraft, han kan mønstre. Sasuke upped ante, med desperation at vinde resulterede i hans egen Sharingan udviklingslandene til at tage Naruto på. Sasuke upped ante, med desperation på vinde resulterede i hans egen Sharingan udviklingslandene til på Tage Naruto PA. En fantastisk kamp mellem de to resulterede i dem begge grave ned dybt inde i sig selv, med Naruto er næsten fuldt besat af de uhyrlige ræv indeni ham og Sasuke demonstrere evner af hans forbandet Seal's nye infektion plan. En fantastisk kamp Mellem de til resulterede i dem begge grav Ned dybt uafhæn i sig selv, med Naruto er næsten fuldt besat af de uhyrlige ræv indeni skinke og Sasuke demonstrere evner af Hans forbandet Seal's nye infektion planen. De to lægge alle sine chips på bordet og udveksles forbedrede versioner af Rasengan og Chidori ... de til at lægge alle sine chips på Bordet og udveksles forbedrede versioner af Rasengan og Chidori ...

Lyd Sasuke vågnede med Naruto på ryggen og hjælpeløse. Sasuke vågnede med Naruto på ryggen og hjælpeløse. Men før han leveret nedlægning strejke, han indså, at han var blot overholde Itachi som en marionet. Mænd for han leveret nedlægning strejke, han indså, at han var skamplet overholde Itachi som en marionet. I stedet Sasuke venstre Naruto og fortsatte til fods til Orochimaru's placering, som proklamerede, at han ville forsøge at få magten i sin egen måde, spiting Itachi. I stedet Sasuke Venstre Naruto og fortsatte til fods hen til Orochimaru's placering, som proklamerede, at han Ville forsøge at få Magten i synd egen gjort, spiting Itachi. Som Orochimaru forudsagde, Sasuke kom ham til magten. Som Orochimaru forudsagde, Sasuke kom skinke til Magten. Men Sasuke var uvidende om, at Orochimaru var ikke uddannelse ham gratis, som Orochimaru ønskede den Sharingan for sig selv og er planlagt til at besidde Sasuke krop. Mænd Sasuke var uvidende om, på Orochimaru var ikke uddannelse skinke gratis, som Orochimaru ønskede den Sharingan for sig selv og er planlagt til at besidde Sasuke krop. En tidligere komplikation betød, at Orochimaru skulle vente omkring tre år, før han kunne besidde Sasuke. Da tidligere komplikation betød, på Orochimaru skulle vente Omkring tre år, for han kunne besidde Sasuke. Efter al sandsynlighed var Sasuke ville synke til nogen dybtgående til at udføre sine mål, selv om man tager højde Orochimaru til at overtage hans krop, når han havde dræbt Itachi. Efter al sandsynlighed var Sasuke Ville synke hen til nogen dybtgående til at udføre sine mål, selv om manden tager Højde Orochimaru til at overtage hans krop, Når han havde dræbt Itachi.


Lyd Over de følgende år Sasuke undersøgt under Orochimaru's vejledning, i høj grad øge hans kvalifikationsniveau. Over de FOLGENDE år Sasuke undersøgt under Orochimaru's vejledning, jeg Høj grad øge Hans kvalifikationsniveau. Han ville vedtage eliten Sound mund soldat stil kjole og også begynde at øve et sværd. Han Ville vedtage eliten Sound Mund soldat stil kjole og Også begynde på Ove et sværd. Når Orochimaru og Kabuto forladt deres sammensatte at dræbe Sasori, valgte han at forblive bag og vente tålmodigt på Orochimaru at vende tilbage og tog ham yderligere. Når Orochimaru og Kabuto forladt deres sammensatte på dræbe Sasori, valgte han at forblive taske og vente tålmodigt på Orochimaru at vende tilbage og Tog skinke yderligere. Den duo tilbage med Sai, som havde været hemmeligt tilpligtes at myrde Sasuke ved ANBU Root leder Danzou. Den duo tilbage med Sai, som havde været hemmeligt tilpligtes at myrde Sasuke ved ANBU Root Leder Danzou. Sai havde andre ideer, men han var fast besluttet på at få Sasuke at vende tilbage til Konoha og igen hans venner. Sai havde andre Ideer, mænd Han var fast besluttet på at få Sasuke at vende tilbage til Konoha og igen hans venner. Sai var blevet ændret af Naruto og han var fast besluttet på at hjælpe sine teammedlem gemme Sasuke. Sai var blevet ændret af Naruto og han var fast besluttet på at hjælpe sinus teammedlem gemme Sasuke. Sasuke ville intet af dette selv og ødelagt værelset for at få bedre bevægelsesfrihed. Sasuke Ville Intet af This selv og ødelagt værelset for at få Bedre bevægelsesfrihed. Han blev derefter at se sin anden overraskelse, Naruto og Sakura, som havde journeyed for de sammensatte for at redde ham. Han blev derefter på SE synd Anden overraskelse, Naruto og Sakura, som havde journeyed for de sammensatte for at redde skinke. Sasuke hånet Naruto og erklærede, at han ikke dræbe Naruto før om et indfald, men han vil gøre det nu for, at samme årsag. Sasuke hånet Naruto og erklærede, at han ikke dræbe Naruto før om et indfald, mænd Han vil Gore det nu for, på directly årsag. En målrettet Naruto blot erkendt, at for at leve op til sine egne drømme, han kan ikke tabe til Sasuke igen. En målrettet Naruto skamplet erkendt, at for at leve op til sine egne drømme, han kan ikke tabe til Sasuke igen.

Sasuke går til en dræbende slag men Sai flytter til at stoppe ham. Sasuke går til en dræbende slaggeaftapning mænd Sai flytter hen til på stoppe skinke. Sasuke derefter brugt hans nye Chidori Nagashi flytte til bedøvelsesgeværer alle. Sasuke derefter brugt Hans nye Chidori Nagashi flytte hen til bedøvelsesgeværer alle. Som han stares på Naruto vi lærer også han kan nu se Kyuubi prison. Som han stares in Naruto vi lærer Også han kan nu se Kyuubi fængsel. Inde Naruto, DEMON tilbyder hans overraskelse over at se en fra forbandet bloodline igen. Inde Naruto, DEMON tilbyder hans overraskelse over at se en fra forbandet bloodline igen. Han siger, han har ikke set nogen gerne, at der siden Uchiha Madara, men Sasuke genkender ikke navnet. Han siger, han har ikke sat nogen gerne, at der siden Uchiha Madara, mænd Sasuke genkender ikke navnet. Tilbage i den virkelige verden teamleder Yamato forsøg på at fængsle Sasuke, men han nedskæringer gennem barrieren. Tilbage i den virkelige verden teamleder Yamato forsøg på at fængsle Sasuke, mænd Han nedskæringer gennem barrieren. Han bevæger sig for at afslutte dem alle off men Orochimaru ankommer og stopper ham. Han bevæger sig for at afslutte dem alle off mænd Orochimaru ankommer og prop skinke. Øresund trio så på deres ferie, og Naruto er tilbage, der har undladt at redde sin ven igen. Øresund trio så på deres Ferie, og Naruto er tilbage, der har undladt at redde sin ven igen.

Sasuke Over den næste måned, Sasuke's færdighedsbehov steg til et niveau, hvor han vil kunne engagere små hære af Ninja i kamp og slip dem uden en fatal flytte. I Løbet af den Næste måned, Sasuke's færdighedsbehov STEG til et niveau, Hvor han vil kunne engagere Små hære af Ninja i kamp og slip dem uden en fatal flytte. Orochimaru kom til at erkende, at selv som en dreng, han var langt fra det niveau Sasuke var på nuværende tidspunkt. Orochimaru kom hen til på erkende, at selv som en Dreng, han var langt fra det niveau Sasuke var på nuværende tidspunkt. Men Sasuke voksede frustrerede som Orochimaru også fortalt ham, at han manglede en vis form for hensynsløs adfærd. Mænd Sasuke voksede frustrerede som Orochimaru Også fortalt skinke, at han manglede en vis form for hensynsløs adfærd. Senere, da Orochimaru lå i sengen, svækket, Sasuke skære ned hans dør og angreb ham med en ny teknik, udformningen af den energi fra Chidori i en lang klinge. Senere, da Orochimaru la i sengen, svækket, Sasuke skære ned Hans DOR og angreb skinke med en ny teknik, udformningen af den energi fra Chidori I DA lang Klinge. Sasuke meddelte sin hensigt om at demonstrere hensynsløshed han vidste ved at dræbe Orochimaru, da selv den legendariske Ninja ikke længere havde noget tilbage at undervise ham. Sasuke meddelte sin hensigt om at demonstrere hensynsløshed Han vidste ved at dræbe Orochimaru, da selv den legendariske Ninja ikke længere havde noget tilbage at undervise skinke. Som Sasuke udarbejdet et skæbnesvangert, Orochimaru spyttede noget ud bag Sasuke, som slås for at se hans virkelige modstander. Som Sasuke udarbejdet et skæbnesvangert, Orochimaru spyttede noget ud pose Sasuke, som slås for at se hans virkelige modstander.

Sasuke Bag ham var en sammensmeltning af writhing hvid serpents, om afslutning i en gigantisk hoved ligner Orochimaru's og toppet med rodet sort hår. Bag skinke var en sammensmeltning af writhing hvid serpents, om afslutning i en gigantisk Hoved ligner Orochimaru's og Toppet med rodet sortere här. De eksperimenter, han havde udført havde gjort Orochimaru mister sin menneskelige form, tvinger det er nødvendigt at overføre til Sasuke øjeblikkeligt. De eksperimenter, han havde udført havde gjort Orochimaru Mister synd menneskelige form, tvinger det er nødvendigt at overføre til Sasuke øjeblikkeligt. Orochimaru's modstandsdygtighed og resistens over for skade tvunget Sasuke at bruge forbandet Seal på niveau 2, taunting Orochimaru om, hvordan værdiløse han var før en Uchiha og hvor den eneste måde, at en slange ligesom han nogensinde ville stige ind i himlen er i talons af en fugl af byttedyr. Orochimaru's modstandsdygtighed og resistens over for skade tvunget Sasuke at bruge forbandet Seal på niveau 2, taunting Orochimaru om, Hvordan værdiløse Han var for en Uchiha og Hvor den eneste der, da slange ligesom han nogensinde Ville stige ind i Himlen er jeg talons af da fugl af byttedyr. With that, he sliced Orochimaru’s body up, seemingly killing him. Med, at han snittede Orochimaru krop op, tilsyneladende at dræbe ham. A moment later, he began to feel dizzy. Et øjeblik senere, han begyndte at føle sig svimmel. Orochimaru’s decapitated head gloated at how the poison of the snake was vaporous, then lunged forwards, as if to devour Sasuke. Orochimaru's decapitated hovedet gloated på, hvordan giften af slangen var dampformige, så lunged fremad, som om at fortære Sasuke. Next, Sasuke found himself in what appeared to be a fleshy landscape where Orochimaru sat inside a clump of tissue, near several others which bore the faces of his previous host bodies. Næste, Sasuke befandt sig i, hvad der syntes at være en kødet landskab hvor Orochimaru lørdag inde i en klump af væv i nærheden af mange andre, der bar de står over for ved sin tidligere vært organer.

Orochimaru informed him that it was the dimension where he transferred himself into his new hosts as the floor began to turn into snakes and swarm around and over Sasuke. Orochimaru informeret ham om, at det var den dimension, hvor han overdrog ham selv i hans nye værter som gulvet begyndte at udvikle sig til slanger og sværmer omkring og over Sasuke. However, Orochimaru found himself trapped in a paralyzing Genjutsu as stone stakes drove into and around him. Men Orochimaru befandt sig fanget i en paralyzing Genjutsu som sten stakes kørte ind i og omkring ham. Sasuke retorted that the Sharingan eye would make every technique used against it fail, and then began to turn the dimension against Orochimaru, consuming him and reversing the technique. Sasuke retorted at Sharingan øje ville gøre enhver teknik, der anvendes mod det mislykkes, og derefter begyndte at slå dimension mod Orochimaru, forbrugende ham og vende den teknik. Kabuto, alerted to the fight, ran to see what had happened. Kabuto, advaret til kampen, løb hen for at se, hvad der var sket. Upon discovering the body of Orochimaru, Sasuke used the Sharingan to display what had happened. Ved at opdage kroppen af Orochimaru, Sasuke brugt Sharingan at vise, hvad der var sket. Suspecting Orochimaru’s death initially, Kabuto’s fears were denied as Sasuke stated “I’ve taken over”. Formode Orochimaru død oprindeligt, Kabuto's frygt blev nægtet som Sasuke udtalte: "Jeg har taget over".

Team Snake Sasuke then set about gathering key personnel who either served Orochimaru or were his captives - the heir to the Mist’s Seven Swordsmen, Suigetsu, a man with a watery body; Karin, a jailer for Orochimaru with the ability to locate people by detecting their chakra signature; then Juugo, a psychologically unbalanced individual who came to Orochimaru for help but became exploited for his body’s mutative mechanisms, which would eventually be harvested, cultured and custom modified into what was now known as the Cursed Seal. Sasuke derefter i gang med at indsamle centrale personale, der enten tjent Orochimaru eller var hans captivegenforsikringsselskaber - den arving til tågedis's Seven Swordsmen, Suigetsu, en mand med en vandig organ; Karin, en fangevogter for Orochimaru med evnen til at lokalisere mennesker ved at afsløre deres chakra signatur derefter Juugo en psykisk uligevægtig person, der kom til Orochimaru om hjælp, men blev udnyttet for hans kroppens mutative mekanismer, som i sidste ende ville blive høstet, kulturperler og brugerdefinerede modificeret til, hvad der nu var kendt som forbandet Seal. Despite the reactions from his new recruits - Suigetsu’s arrogance, Karin’s affection and Juugo’s murderous instability - he managed to convince them into becoming a unit with a goal in mind, to track down Itachi and finally kill him. På trods af de reaktioner fra hans nye rekrutter - Suigetsu arrogance, Karin's hengivenhed og Juugo's morderiske ustabilitet - lykkedes ham at overtale dem til at blive en enhed med et mål for øje at spore Itachi og endelig dræbe ham. Using Karin as a guide, Sasuke tracked him down but eventually separated from his team, running into Akatsuki members Deidara and Tobi. Brug af Karin som rettesnor, Sasuke sporet ham ned, men i sidste ende kan adskilles fra sit hold, der kører i Akatsuki medlemmer Deidara og Tobi.

Sasuke Sasuke first lunged at Tobi and delivered what appeared to be a fatal strike. Sasuke første lunged på Tobi og leveret, hvad der syntes at være en fatal strejke. Tobi got up, shaken and scared but unharmed. Tobi stod op, rystet og bange, men uskadte. Deidara toyed with Sasuke, using his lowest level of explosives first but found out that Sasuke's speed was greater than he imagined. Deidara toyed med Sasuke, ved hjælp af sit laveste niveau af sprængstoffer første, men fandt ud af, at Sasuke's hastighed var større, end han forestillede sig. Deidara then upped the ante with a huge dragon, with Tobi supporting through landmines. Deidara derefter upped ante med en enorm dragen med Tobi støtte gennem landminer. Once again, Sasuke comes out on top by using his second stage of the Cursed Seal's release to take to the air. Endnu en gang Sasuke kommer ud på toppen ved at bruge sin anden fase af det forbandet Seal's frigivelse at tage til luften. Although Deidara managed to cause an explosion that tore Sasuke's wing off, Sasuke soon retaliated by using his own sword as a launch pad, shredding the wing from Deidara's dragon and using a shuriken attached to wire to plunge Deidara into his own minefield. Selv om Deidara formået at forårsage en eksplosion, der rev Sasuke's fløj ud, Sasuke snart retaliated ved at bruge sit eget sværd som affyringsrampen, shredding vingen fra Deidara's dragen og bruger en shuriken knyttet til ledning til springet Deidara på sin egen minefelt. Enraged and wounded, Deidara began to lose his confidence. Enraged og sårede, Deidara begyndte at miste sin tillid. He ascended in air on a clay bird and then spewed out a gigantic version of himself, which burst into thin air; screaming in victory as Sasuke began to be eaten away. Han op i luften på en lerkrukke fugl og derefter spewed en gigantisk udgave af ham selv, der brast i den blå luft; skrigende i sejr som Sasuke begyndte at blive ædt op.

The new attack actually released countless miniscule explosives that take the body apart on a cellular level. De nye angreb faktisk udgivet utallige små sprængstoffer at tage kroppen med undtagelse af et cellulært niveau. However, his victory was short-lived as he found out the dissolving Sasuke was the result of a Genjutsu illusion. Men hans sejr var kortvarig, da han fandt ud af det oploese Sasuke var resultatet af et Genjutsu illusion. The real Sasuke was holding him in place with a Chidori and seeing his attack through the Sharingan identifying the chakra within. Den virkelige Sasuke blev bedrift ham på plads med en Chidori og se hans angreb gennem Sharingan identificere chakra indefra. As Sasuke planned to interrogate Deidara, he was suddenly trapped by the real Deidara who emerged out of the bird to pin him. Som Sasuke planlagt at afhøre Deidara, blev han pludselig fanget af den reelle Deidara, der opstod ud af fuglen til bens ham. Deidara revealed a previous encounter with Itachi forced him to train in Genjutsu resistance in one eye. Deidara afslørede et tidligere møde med Itachi tvang ham til at træne i Genjutsu modstand på det ene øje. Sasuke was then pulled into another trap of Deidara's, which surrounded him with clay. Sasuke blev derefter trukket ind i en anden fælde af Deidara's, som er omgivet ham med ler. As Sasuke saw his tomb with the Sharingan, Deidara lamented his low chakra and ever-decreasing arsenal. Som Sasuke så hans grav med Sharingan, Deidara beklaget hans lav chakra og stadigt faldende arsenal. Suddenly, Sasuke ripped out of the clay structure and moved to land another Chidori. Pludselig, Sasuke flået ud af ler struktur og flyttes til arealer en anden Chidori. In response Deidara made another huge explosion and resulting in both he and Sasuke landing hard on the ground, allowing Deidara to apparently win. Som svar Deidara endnu en enorm eksplosion og resulterer i både han og Sasuke lander hårdt på jorden, så Deidara til tilsyneladende vinde. However, Sasuke turned out to be alive and well again, explaining his resilience – Deidara's hand seals all revealed his jutsu to be Earth elemental, all weak to lightning; Sasuke's forte. Men Sasuke viste sig at være i live og godt igen, forklarer hans modstandskraft - Deidara hånd sæler alle afslørede hans jutsu skal Earth elementært, alle svag til lyn; Sasuke's forte. When hit by the electricity from Sasuke's arsenal of Chidori variants, every single bomb became defused. Når der blev ramt af elektricitet fra Sasuke's arsenal af Chidori varianter, giver hvert enkelt bombe blev brodden.

Sasuke Deidara launched one final attack, the most powerful yet seen. Deidara lanceret et sidste angreb, den mest kraftfulde endnu set. Stripping his clothing from his chest, revealed another mouth, sewn shut. Stripping hans tøj fra hans bryst, viste en anden munden syet lukke. Painfully removing the lacing that kept it gagged, Deidara stuffed a huge chunk of his clay into it and vein-like darkened patterns began to spread out over his body. Pinlig fjerne lacing, der holdes den mundkurv, Deidara fyld en stor del af hans ler ind i den og vene-lignende mørke mønstre begyndte at spredes ud over hans krop. The mouth began to take on a life of its own and light erupted violently from it and Deidara became his own idealized form of art, an explosion that seemed inescapable. Munden begyndte at tage sit eget liv og lys brød ud voldsomt fra det, og Deidara blev hans egne idealized form af kunst, en eksplosion, som syntes uundgåelig. Sasuke barely made it out alive, summoning Orochimaru's familiar, Manda, forcing him into submission through Genjutsu and hiding inside his body. Sasuke næppe gjort det ud i live, tilkalde Orochimaru's velkendte, obligato, tvinger ham til indgivelse gennem Genjutsu og gemmer sig inde i hans krop. When the explosion was over, Suigetsu summoned Manda and Sasuke slid out of his charred hide. Når eksplosionen var forbi, Suigetsu indkaldt obligato og Sasuke gled ud af hans forkullede skjule. Manda, while mostly intact physically, had taken too much damage to go on living and cursed Sasuke with his dying breath. Obligato, men for det meste intakt fysisk, havde taget for stor skade til at gå på levende og forbandet Sasuke med sin døende ånde.

Team Snake then rested up for a short time, with more of the usual antics – Suigetsu arguing with Karin, who continued her plans to get an intimate moment with Sasuke, even going as far as using their money for supplies on perfume and plotting to have her way with him as Suigetsu and Juugo slept. Team Snake derefter hvile op for en kort tid, med flere af de sædvanlige krumspring - Suigetsu skændtes med Karin, som fortsatte hendes planer om at få en intim stund med Sasuke, endda gå så langt som at bruge deres penge til forsyninger på parfume og plotte at have hendes måde med ham som Suigetsu og Juugo sov. During his time resting, Sasuke mused to himself that by counter-absorbing Orochimaru, he'd also gained the resilience that granted Orochimaru his vitality. Under sin tid hvilefase, Sasuke mused til sig selv, at ved at counter-absorberende Orochimaru, han vil også opnået modstandskraft, der har udstedt Orochimaru sin vitalitet. Their downtime was short-lived, however, as Karin detected the incoming party from the Leaf village. Deres nedetid var kortvarig, da Karin afsløret indgående part fra Leaf landsby. Sasuke chose to ignore them and continue for Itachi. Sasuke valgte at ignorere dem og fortsætte for Itachi. Karin and Juugo also prepared a diversionary tactic to slow Leaf down by scattering some of Sasuke's clothing, which Akamaru was homing in on through smell. Karin og Juugo også udarbejdet en afledningsmanøvre for langsom Blad ned ved spredning nogle af Sasuke's tøj, som Akamaru var målsøgende i gennem lugt.

0 kommentarer: