Jeg forstår det ikke.

tirsdag den 13. marts 2012


Jeg ville lyve hvis jeg sagde at jeg var en kæmoe mode fan, og at jeg er en person som går meget op i mit udseende. Så derfor er det mig altid en mysterie når jeg ser pigerne ude i Aalborgs gade billed, som gør så meget for at se "smukke ud". Unaturlige hudfarver (de kalder det selv at gå i solarie) unaturligt tilpasset bryn, flere lag makeup, stiletter, en hørm af perfume og hår fyldt med flere kemikalier end novo nordisk er oftest det jeg ser som pryder disse "Moderigtige" skabninger mest, og hvad der er endnu mere mærkeligt er at dette er mere naturligt end at være naturlig.

Hvis jeg som person kommer gående som jeg nu en gang ser ud, så er det som om man er en hulemand i et fremmeligt fremtids samfund. Og det kan være det bare er mig der er underlig, men forstår det ikke. Til hverdag klare jeg mig udemærket med jeans, kanvas sko, en trøje og en naturlig makeup, medens jeg til fest bare intet ejer der er festligt. Og det er nok der jeg falder igennem.

Jeg vil mægtig gerne se åh så smart ud til en fest, som om jeg er en kvinde med styr på min mode sans, og jeg skammer mig over jeg falder for at ville opsætte sådan en kedelig og falsk facade.

Hvad værre er at mode er en to siddet mønt.
Jeg er ikke inde i den "virkelige verdens" mode, men er meget inde i moden indenfor lolita, og hjælper endda med at lave en mode klumme til vores lokale lolita blad, så jeg føler mig noget så dobbeltmoralsk, men tror det er fordi jeg bedre forstår de mode trends der er i lolita verden, end dem der er ude i bybilledet.

Er der mode trends i lolita?!
Ja det er der faktisk. Der er trends, modellere og designere som alle er mere eller mindre kendte, i lolita verden. Der er mange frilly-butts (et sødt term for en loli) som sidder og følger de seneste print, designs og snit som kommer ud fra de forskellige mærker. Jeg er selv en af dem som tit tjekker op på de nyeste kjoler, kommende ting og prints som de mest kendte mærker kommer ud med. Og det er der jeg virkelig føler mig dobbeltmoralsk. Nå ja.. man er vel blot et menneske.

1 kommentarer:

Sa-chan sagde ...

Dude. Du skal ud og kigge i butikkerne igen! Make up og brun cream er så meget 2005. Moden har virkelig ændret sig meget i main stream butikkerne :)