Jeg kunne også gå kold tyrker?

fredag den 24. februar 2012

Min pc har haft voldsomme anfald af idiot PMS for tiden, og det er efterhånden ved at komme lidt ude af kontrol. Det startede allerede sidste år, sjovt nok efter garantien var udløbet. Og nu skaber den sig i form af at der kommer en masse flotte striber og flimmer på min skærm. Godt nok er det flot, men rimelig forstyrrende når man sidder og spiller Star Wars: The Old Republic, og er ved at blive beskudt af en god mænge fjender, eller når man sidder og kikker på den seneste spil udgivelser eller kommende spil, på youtube.

problemet er at jeg hele tiden er nød til at genstarte min PC for at den stopper det igen, og her de sidste 2 uger er det blevet rigtig slemt.
Den kan finde på at gøre det 5-6 gange om dagen, og vi fandt ud af, min kæreste og jeg, at det var en løs forbindelse i skærmen.

Nå. Jamen så kan man da altid bare sende den af sted til de flinke mennesker som fixer sådanne problemer? Desværre bliver det ikke på garantien eller via vores indboforsikring, fordi ingen af delene har jeg. Så skal ud på et kedeligt eventyr i morgen med kæresten, for at finde dem der kan tilbyde den billigste pris for at klare min PCs skærm PMS.
Det eller en ny PC til 5000 kr.

1 kommentarer: