torsdag den 28. oktober 2010

Status quo.

Sorry guys but this vil be in danish since I have a LOT to write about this time.

Jah der er nået og ske meget på den tid jeg har gået på skolen og en ting er sikkert, tingene er virkelig begyndt at skride frem og jeg er super stolt af mig selv, og min indsats på skolen. Men ikke kun det, vores lære er virkelig begyndt at lære os vanskelige ting. Sidste gangs skulle vi f. eks lave fletbrød, 4-5 og 6 flet som hurtigt viste sig at være okay nemt. 5 flet var klart den sværeste flettemetode, men gud hvor blev vores brød dog flotte! Man skulle pensle dem 3 gange så de fik en utrolig flot shine. Fik 4 og 4 da vi både skulle lave store flet brød og små kuvertbrød. Det er jeg sådan set rimelig stolt af dels fordi jeg er så dårlig til at arbejde med brøddej. Kagedej er meget nemmere for mig at arbejde med. Nu hvor vi snakker om kage dej, så skulle vi lave dansk wiener brød i går, igen hahah :)

Det gik faktisk meget godt og vi skulle lave en del ting med wiener dejen, men det hele startede virkelig kaotisk. Om morgen får vi og vide at vi ikke havde mere margarine, fordi vores leverandøre hade været der for at aflevere varerne klokken 6, men skolen åbner altså først dørene klokken 7, så de var kørt igen for at lever deres vare et andet sted. Det var rimelig irriterende, dels fordi vi sad det første lange stykke tid og bare gloede ud i luften fordi vi intet havde og lave. Men vores lære var hurtigt til at vende situationen. Han fik fat i nogle opskrifter på fuccasia pizza boller som vi skulle lave op og indtil margarinen ankom. Det smagte som sådan okay, men de kunne seriøst godt have brugt mere ost. Men vi fik endelig vores margarine, fordi en lære på skolen (kaldet "Islændingen") var så sød at hente nogle til os fordi vi virkelig have brug for dem. Vi kom endelig i gang og skulle lave utrolig mange ting. Vi skulle lave: En smørkrans, en smørstang, en julestjerne, en julekage, en Dagmar tærte og en kringle.

Det gik faktisk ganske godt denne gang. Jeg formåede at skaffe mig hele 10-taller på en dag for 3 forskellige ting! Jag vi er begyndt at få karakterer for vores kager nu, fordi det giver os et godt drive til at kunne få lavet gode ting. Jeg ved ikke om vi er de bedste af de to grundforløbshold, men jeg har tit fået og vide fra vores lære, at vi SKAL være de bedste, haha! Det er ret komisk fordi sidste gang lavede vi nogle af de flotteste kager af grundforløbsholdene. Men der er sket rigtig meget. Fik lavet min eventyr bog og tophat med H.C Andersen, som virkelig fik ros, folk turde stort set ikke skære i kagen for at spise den, så den ene af vores bagerlærer, Helle, måtte skære den for folk.

Desuden har min kæreste og jeg haft 6 års dag (havde vi her den 10 september) 6 år har vi været sammen, og det har været 6 skønne år. Vi har ligesom så mange andre par haft både op og ned ture, men vi har altid formået at komme igennem selv de værste situationer. Jeg er abnormt stolt af at have været sammen med ham så længe, fordi han er den første og eneste kæreste jeg i mit liv har haft! Det samme gælder for ham også. Det har virkelig været en skøn tid vi har haft sammen, og det er vidunderligt at vi har så meget tilfælles. Da årsdagen kom inviterede jeg ham ud og spise på en ægte italiensk restaurant her i Aalborg, kaldet Felini. Den er simpelthen for skøn! Det er et lille intimt sted med få borde og stole, maden er sublim og stemningen er bare så hyggelig. De spiller italiensk musik i radioen og alle tjenerne snakker italiensk med hinanden, super hyggeligt og jeg kan VARMT anbefale det, skal man da ud og spise i Aalborg. Min kæreste fik en bog han havde ønsket sig længe "Fear and Loathing in Las Vegas" af Hunter .S. Thompson. Han var ovenud lykkelig da han fik den. Har kun set filmen, men ikke læst bogen og jeg syntes filmen er super fed. Johnny Depp der spiller Gonzo journalisten, Hunter Thompson, som er total dopes up på narko. Seriøst fed film!

Her den kommende søndag skal vi holde en kombineret Halloween/indflytterfest hvor der kommer nogle få venner for at hygge. Vi har planer om at se Nightmare Befor Christmas og jeg skal sørge for at lave noget lækkert essen. Halloween cupcakes og sandwiches. Glæder mig en del, ved seriøst ikke hvad folk kommer som til festen, men håber da der kommer nogle enkelte som er i udklædning,da jeg selv skal have kostume på. Har endda købt en masse pynt ind til festen og glæder mig til at folk endelig skal se vore lejlighed, efter vi har fået lamper, reoler og hylder op. Desuden har jeg endelig modtaget min Qutieland kjole, den er super skøn og total MMM like!

1 kommentarer:

Zarsu sagde ...

Ej, hvor er jeg glad (og lidt jaloux) over at det hele går så godt for dig med skolen :D

Hvor er det nørdet at få karakterer for kager. Jeg ville sikkert give 12 til det hele, bare fordi jeg er så kageglad.

Åhh, det er så skønt at I har været sammen så længe - og nærmest for perfekt når I begge er hinandens første kærester :') Love it!

PS. JEG GLÆDER MIG TIL AT SPISE DIN KAGE PÅ SØNDAG, OMGGGGGGGG