føler jeg står ved en skille vej.

tirsdag den 8. maj 2012

Som bare grener sig ud i så mange muligheder.
Jeg er ved at prøve og starte på mit portfolio, og min svigermor mener jeg burde starte på TAW, i stedet for uni, fordi det er det jeg faktisk vil.
Og det er det. TAW er der jeg vil hen, og jeg vil gerne på Uni men TAW hiver bare mere i mig.
Fuck om jeg ikke bliver en bog smart akademiker, jeg vil være det kreative individ som jeg SELV ser mig som, og jeg vil gøre hvad det kræver for at komme ind!
I dag var jeg nede for at købe to anatomi bøger, A3 tegneblok og en A4 tegneblok, blyanter og en blyantspidser, så jeg rigtig kan komme i gang med at få tegnet og øvet mig.
Er begyndt at bruge en hjemmeside, som tilbyder en et dias show der skal fungere som når man er til Croquis kurser. Du kan vælge om modellerne skal være nøgne, halv nøgne eller påklædt, om billederne skal komme med intervaller af 30 sekunder, helt op til 10 minutter, eller om du vil tage små "kurser" som består af billeder der kommer in forskellige intervaller, så kan man træne i at tegne det vigtigste på kort tid.
Den er ganske okay, men mangler stadig et generelt input fra et menneske.
En som kan tage fat i mig og udpege mine fejl, og fortælle mig hvordan jeg ordner dem.
Som det er nu ville jeg hellere end gerne gå på Tegneskolen, og lære deres klassiske forløb, men det er ikke ligefrem fordi jeg ligger inde med 30.000kr.
Kæresten var været så sød at sige at han gerne vil hjælpe med at spare op til dte, så jeg faktisk kan komme der ned, fordi han ved jeg vil og at jeg kan dette her.
Jeg vil hellere end gerne dette her, og hver fiber i min krop skriger efter det, men er skide bange for at begynde. Med nogle fejlet uddannelser bag mig gider jeg ikke længere vælge en uddannelse, som sikre mig et arbejde. Jeg vil fandeme uddanne mig til noget jeg VIL og kan LIDE!
Krisen er alliegevl over os som det er nu, og der kommer til at gå LANG tid før der bliver arbejde at finde, så derfor vil jeg hellere uddanne mig, dygtig gøre mig i det jeg kan lide, og søge arbejde bagefter.
Kald mig idiot, men vil hellere uddanne mig til noget jeg kan lide, end tage et nødvalg og kæmpe mig igennem den, fordi jeg fortrød mit valg.

1 kommentarer:

Sa-chan sagde ...

Du skal gøre det der gør dig lykkelig <3